KVK After Work Cup 2018

Heerlijk weer, een leuk team, een potje voetballen, gezellig samen genieten van de BBQ en een dik feestje achteraf. Wat wil je nog meer? De perfecte teambuilding om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Misschien heeft uw directeur wel een gouden linker of kan de receptioniste verrassend goed tegen een balletje trappen. Beleef het allemaal op de After Work Cup van KV Kortrijk!

Op vrijdag 1 juni 2018 organiseert KVK voor de zesde maal haar jaarlijks bedrijventoernooi. De KVK After Work Cup staat garant voor een avond met lekker eten, gezellige sfeer en een leuke inzet van het weekend onder de collega’s! Het kunstgras van de KVK Jeugdacademie is de uitgelezen plaats om jouw bedrijfsteam te laten schitteren!

Zowel mannen- als vrouwenteams nemen het in een aparte competitie tegen elkaar op en strijden om de felbegeerde prijzen. Wie neemt deze mee als aandenken en geeft de trofee een mooi plekje in zijn/haar bedrijf?
De aftrap van dit tornooi vindt plaats om 18u30. De wedstrijden duren telkens 10 minuten en worden gespeeld op kleine veldjes met duiveltjesdoelen. De wedstrijden worden in 5v5 format gespeeld. De teams bestaan uit min. 5 tot max. 10 spelers, waarvan één keeper.

AFTER WORK PARTY
Tijdens een spetterende after work party kan je de stress van de afgelopen werkweek samen met je collega’s wegdansen. De perfecte manier om het weekend in te zetten en om je collega’s nog beter te leren kennen.

FOOD AND DRINKS
Na een sportieve teambuildingsactiviteit kan je genieten van een overheerlijke BBQ met verschillende soorten vlees, sauzen en groenten. Voor de liefhebbers is er een vegetarisch alternatief. Spoor uw collega’s aan om te komen supporteren en samen mee te genieten van een gezellige BBQ.

PRICE AND PRICES
Het inschrijvingsgeld bedraagt € 400 per deelname, incl. verzekering, 10 kaarten voor de BBQ en 1 drankkaart t.w.v. € 20. Onder de winnaars wordt een mooie prijzenpot verdeeld met prachtige trofeeën en tal van andere prijzen.
Wil je met meerdere teams aan ons tornooi deelnemen? Dan voorzien wij ook verschillende inschrijfmogelijkheden! Er zijn een aantal pakketten opgesteld voor 25 / 50 / 100 personen, hoe meer collega’s u meebrengt, hoe voordeliger!
Voor meer info over de te winnen prijzen en de verschillende pakketten kun je terecht in de bijlage die je hieronder terug kan vinden.

SIGN UP
Zin om deel te nemen aan dit fantastisch evenement? Schrijf snel jouw bedrijfsteam in! Dit kan via de link in de bijlage die je hieronder terug kan vinden. Inschrijven kan tot vrijdag 18 mei 2018. Voor meer info kun je terecht op de nummers 0470 02 12 94 / 0478 13 11 42 of mailen naar cup@kvk.be Na inschrijving via het formulier wordt u door één van onze verantwoordelijken gecontacteerd. Bij twijfel raadpleeg dan zeker de sfeerfoto’s en filmpjes van de vorige geslaagde edities! Wij hopen jullie met één of meerdere teams op ons tornooi te mogen begroeten.

KVK After Work Cup 2017

Bestanden downloaden

Bijlage After Work Cup 2018.pdf