KVK After Work Cup

Het kunstgras van de KVK Jeugdacademie is de uitgelezen plaats om jouw bedrijfsploeg te laten schitteren!
32 mannenploegen en 12 vrouwenploegen nemen het op tegen elkaar en strijden om de felbegeerde beker. Wie neemt deze mee als aandenken en geeft de trofee een mooi plekje in zijn/haar bedrijf?

De aftrap van dit tornooi vindt plaats om 18u30. Wees zeker 30 min voor aanvang van jouw eerste wedstrijd aanwezig op de Jeugdacademie.
De wedstrijden duren telkens 10 minuten en worden gespeeld op 1/5 van een voetbalveld in duiveldoelen.
De teams bestaan uit minimaal 5 tot maximaal 10 spelers, waarvan één keeper.

AFTER WORK PARTY
De stress van de afgelopen werkweek kan je samen met je collega’s wegdansen tijdens een knallende after work party! De perfecte manier om het weekend in te zetten!

FOOD AND DRINKS
Na een sportieve avond kan je genieten van een overheerlijke BBQ met verschillende soorten vlees, sauzen en groenten.
Voor de liefhebbers is er een vegetarisch alternatief.
Voetballen enkele collega’s niet mee? Nodig ze uit om je aan te moedigen en gezellig samen te eten! Voor de fijn proevers onder hen voorzien we een ruim assortiment aan jenevers.

BUSINESS AWARD
Waag je kans en voorspel de winnaar van de After Work Cup. Maak zo kans op een wedstrijd van KV Kortrijk in de fameuze VIPlounge. Ideaal om de sfeer binnen het bedrijf nog te verbeteren.

PRICE AND PRICES
Het inschrijvingsgeld bedraagt € 400 per deelname, incl. verzekering, 10 kaarten voor de BBQ en 1 drankkaart t.w.v. € 20.
Onder de winnaars wordt een mooie prijzenpot verdeeld met prachtige trofeeën, een gratis vat geschonken door Jupiler, een waardebon bij
partner Brooklyn en een wedstrijd shirt gesigneerd door alle KVK spelers.

SIGN UP!
Zin om (weer) mee te doen? Klik op de link die je terug kan vinden in de bijlage die je hieronder vindt!
Na inschrijving via het formulier wordt je door één van onze verantwoordelijken gecontacteerd.
Let op, de plaatsen zijn beperkt tot 32 mannenploegen en 12 vrouwenploegen. Bel voor meer info naar het nummer 0474 56 62 25 of mail naar cup@kvk.be
Nog aan het twijfelen? Bekijk dan hier de sfeerfoto’s en filmpjes van vorige edities! Wij hopen jullie met één of meerdere teams op ons tornooi te mogen begroeten.

 

KVK After Work Cup 2016

Bestanden downloaden

Kvk after work cup 2017.pdf