Jako Cup: Editie 2017!

Stilaan een traditie, maar wat voor een traditie! Al voor de vierde keer gaat de KVK Jako Cup door op de KVK Jeugdacademie. Het gekende succesvolle concept waarbij resultaat ondergeschikt is aan fun, en waarbij enkel doelpunten maken telt, barst uit z'n voegen! Anderhalve maand na het openen van de inschrijvingen schreven maar liefst 90 verschillende clubs samen al 215 teams in, verspreid over 17 tornooien! Een recordeditie, nu al!

Voor elke leeftijdcategorie en op ieder niveau is er wel iets! Regionaal zijn er tornooien van U7 tem U15, nationaal van U8 tem U15. Meerdere tornooien zijn al onherroepelijk volzet, met een uiterst sexy deelnemersveld! Teams komen van heindeĀ en ver, van alle niveau! Al meer dan 6 provincies zijn vertegenwoordigd. Heel wat elite & amateurklasse teams zijn present! Op nationaal niveau komen enkel teams die minstens interprovinciaal spelen, op regionaal niveau is iedereen uit gewestelijke en provinciale reeksen welkom!

Drie weekends lang wordt de KVK Jeugacademie de place to be voor de jeugdvoetballiefhebber! Sommigen likkebaardend langs de lijn, anderen hijgend op het veld, ... Nog niet ingeschreven? Haast u voor het te laat is. Download hier alvast onze uitnodiging in het NEDERLANDS en in het FRANS.

Jako Cup 2015

Bestanden downloaden

Uitnodiging KVK JAKO Cup 2017.pdfInvitation KVK JAKO Cup 2017.pdf