Techniekschool Ingelmunster zoekt...

Nieuws

Via het KVK Evolution Center organiseert de KVK Jeugdacademie wekelijks trainingen voor gemotiveerde voetballers van regionale clubs op 8 locaties. De trainingen komen bovenop de clubtraining en zijn toegankelijk voor spelers van elke club. In het kader van de verdere uitbouw van onze techniekschool te INGELMUNSTER zijn we op zoek naar een gemotiveerde trainer die de visie van de KVK Jeugdacademie mee wil uitdragen.

Als trainer van de KVK Techniekschool maak je van dichtbij kennis met de werking van de KVK Jeugdacademie en zijn er op termijn eventueel doorgroeimogelijkheden.

Spreekt het concept van techniektrainingen op maat aan voetballers van U7 tot en met U12 je aan, neem dan per mail contact op met techniekscholen@kvk.be! Wij nemen dan met jou contact op. Na een stage in de elitewerking gaan de trainers van de KVK Techniekschool zelfstandig op pad.

Als KVK Techniektrainer ontvang je een vrijwilligersvergoeding, een KVK Kledijpakket en krijgt u inhoudelijke tips en feedback van de sportief verantwoordelijke van de Techniekscholen.