Het laatste nieuws bij KV Kortrijk

Dinsdag 21 March 2017

Limburgers te sterk voor Jong KVK

De thuisploeg had beslist om deze wedstrijd te gebruiken om heel wat A-kernspelers ritme te laten opdoen! Zo stonden onder meer Walsh, Dewaest, Heynen, Trossard, Nastic, Naranjo, … aan de aftrap! KVK miste nog steeds de geblesseerde Tyron Ivanof en Joedrick Pupe was geschorst. Voor KVK reisden geen A-kernspelers mee naar Limburg.

Nieuws

Maandag 20 March 2017

Dinsdag 14 March 2017

Academy @ Work!

Het was al geruime tijd windstil binnen deze rubriek 'Academy @ Work' maar we zijn toch blij dat we vandaag een nieuwe kijk op de jeugdwerking naar voor kunnen schuiven. Ditmaal hielden we halt bij Philippe Bulcaen, een bezige bij binnen de jeugdacademie zo zal blijken!

Nieuws

Maandag 13 March 2017

KVK ontvangt STVV!

Vanavond om 19u30 staat er een nieuwe partij op het menu voor onze U-21 op de jeugdacademie. Deze keer komen de beloften van Sint-Truiden op bezoek!

Nieuws

Woensdag 08 March 2017

Dinsdag 07 March 2017

Techniekschool Ingelmunster zoekt...

Via het KVK Evolution Center organiseert de KVK Jeugdacademie wekelijks trainingen voor gemotiveerde voetballers van regionale clubs op 8 locaties. De trainingen komen bovenop de clubtraining en zijn toegankelijk voor spelers van elke club. In het kader van de verdere uitbouw van onze techniekschool te INGELMUNSTER zijn we op zoek naar een gemotiveerde trainer die de visie van de KVK Jeugdacademie mee wil uitdragen.

Nieuws

Maandag 06 March 2017

KVK Zoekt verder!

De KV Kortrijk Jeugdacademie is een bloeiende academie en breidt steeds verder uit! Om onze spelers van en naar de trainingen te brengen zijn wij op heden nog steeds verder op zoek naar chauffeurs die de spelers op hun bestemming kunnen brengen!

Nieuws

Woensdag 01 March 2017