Het laatste nieuws bij KV Kortrijk

Dinsdag 20 August 2019

Woensdag 03 April 2019

Jong KVK stuit op Moeskroen

Na de break omwille van de Beker van België U21 gaven onze beloften de buren uit Moeskroen partij op een zonovergoten jeugdacademie. Na een 12 op 12 wilde jong KVK hun winstreeks uitbreiden. Helaas kwam aan dit mooie liedje een eind.

Matchreport

Donderdag 21 March 2019

Dinsdag 12 March 2019

Jong KVK wint van rode lantaarn

Na overwinningen tegen Zulte-Waregem en Eupen, waren de Kanaries uit Sint-Truiden aan de beurt. STVV staat laatste in het klassement terwijl onze beloften een mooie tweede plaats bekleden. Maar deze waardeverhoudingen waren niet te zien op het veld...

Matchreport

Dinsdag 26 February 2019

Derbyzege voor beloften

Net als de A-kern gaat het onze beloften voor de wind tegen de buren uit Zulte. Ze stuurden hen huiswaarts met 1-0 op het bord. Trioen legde het enige doelpunt vast op aangeven van Toualy. Volgende week dinsdag wacht de verre verplaatsing naar Eupen.

Matchreport

Woensdag 26 December 2018

Dinsdag 20 November 2018

Vrijdag 16 November 2018

Voor de spelers het verschil maken!

Geregeld laten we in deze rubriek een trainer aan het woord. Trainer Davy Vandromme bijt de spits af. Davy is intussen 5 jaar aan de slag in onze Jeugdacademie en is naast coördinator onderbouw ook trainer in het KVK Schoolproject.

Nieuws

Dinsdag 13 November 2018

Monsterscore voor jong KVK

Onze youngsters gaven Waasland-Beveren partij op de jeugdacademie. Bij winst pakte Kortrijk 12 op 12 en sprong het naar een mooie vijfde plaats. Beveren verblijft in de onderste regionen en startte met één A-kernspeler terwijl bij jong KVK De Smet, Camara, Naderi, Toualy en Batsula aan de aftrap stonden.

Matchreport

Dinsdag 30 October 2018

Beloften kloppen leider

Na de bekerwinst in en tegen Roeselare, waar onze youngsters zich plaatsten voor de 1/8ste finales van de beker, kwam Antwerp op bezoek in de Weversstraat. The great old nam vier A-kernspelers mee, terwijl voor KVK, Golubovic, Naderi, Hoxha en de wederoptredende Kumordzi aan de aftrap stonden.

Matchreport