Het laatste nieuws bij KV Kortrijk

Woensdag 26 December 2018

Dinsdag 20 November 2018

Vrijdag 16 November 2018

Voor de spelers het verschil maken!

Geregeld laten we in deze rubriek een trainer aan het woord. Trainer Davy Vandromme bijt de spits af. Davy is intussen 5 jaar aan de slag in onze Jeugdacademie en is naast coördinator onderbouw ook trainer in het KVK Schoolproject.

Nieuws

Dinsdag 13 November 2018

Monsterscore voor jong KVK

Onze youngsters gaven Waasland-Beveren partij op de jeugdacademie. Bij winst pakte Kortrijk 12 op 12 en sprong het naar een mooie vijfde plaats. Beveren verblijft in de onderste regionen en startte met één A-kernspeler terwijl bij jong KVK De Smet, Camara, Naderi, Toualy en Batsula aan de aftrap stonden.

Matchreport

Dinsdag 30 October 2018

Beloften kloppen leider

Na de bekerwinst in en tegen Roeselare, waar onze youngsters zich plaatsten voor de 1/8ste finales van de beker, kwam Antwerp op bezoek in de Weversstraat. The great old nam vier A-kernspelers mee, terwijl voor KVK, Golubovic, Naderi, Hoxha en de wederoptredende Kumordzi aan de aftrap stonden.

Matchreport

Donderdag 18 October 2018

KVK Trainersclinic 15/10

Op maandag 15 oktober mochten we op de KVK Jeugdacademie een groep gemotiveerde trainers verwelkomen voor de eerste clinic van het seizoen. Het onderwerp van deze eerste clinic was de opvolging van het individu in een collectieve sport. De training werd gegeven aan de groepen U11 en U12.

Nieuws

Dinsdag 16 October 2018

Dinsdag 09 October 2018

Jong KVK bijt in het zand in derby

Er stond alweer een derby op het programma voor onze beloften. De Kustboys kwamen deze keer op bezoek in de Weversstraat. Oostende startte met vijf A-kern spelers, terwijl bij Jong KVK De Smet, Naderi, Camara, Batsula en Toualy hun opwachting maakten.

Matchreport

Dinsdag 02 October 2018

Beloften verzuimen wedstrijd af te maken

De beloften trokken voor de zesde wedstrijd van de competitie naar promovendus Cercle Brugge. Onze jongens hadden nog iets goed te maken op Jan Breydel nadat Cercle ons vorig jaar uitschakelde in de Beker van België voor beloften. Bij KVK stonden De Smet, Toualy en Hoxha aan de aftrap vanuit de A-kern. Bij Cercle Brugge vaardigde het eerste elftal Decostere, Irie, Farias en Hazard af.

Matchreport

Vrijdag 28 September 2018