Het laatste nieuws bij KV Kortrijk

Donderdag 18 October 2018

KVK Trainersclinic 15/10

Op maandag 15 oktober mochten we op de KVK Jeugdacademie een groep gemotiveerde trainers verwelkomen voor de eerste clinic van het seizoen. Het onderwerp van deze eerste clinic was de opvolging van het individu in een collectieve sport. De training werd gegeven aan de groepen U11 en U12.

Nieuws

Dinsdag 16 October 2018

Dinsdag 09 October 2018

Jong KVK bijt in het zand in derby

Er stond alweer een derby op het programma voor onze beloften. De Kustboys kwamen deze keer op bezoek in de Weversstraat. Oostende startte met vijf A-kern spelers, terwijl bij Jong KVK De Smet, Naderi, Camara, Batsula en Toualy hun opwachting maakten.

Matchreport

Dinsdag 02 October 2018

Beloften verzuimen wedstrijd af te maken

De beloften trokken voor de zesde wedstrijd van de competitie naar promovendus Cercle Brugge. Onze jongens hadden nog iets goed te maken op Jan Breydel nadat Cercle ons vorig jaar uitschakelde in de Beker van België voor beloften. Bij KVK stonden De Smet, Toualy en Hoxha aan de aftrap vanuit de A-kern. Bij Cercle Brugge vaardigde het eerste elftal Decostere, Irie, Farias en Hazard af.

Matchreport

Vrijdag 28 September 2018

Dinsdag 25 September 2018

Youngsters zijn KAA Gent de baas

Jong KVK nam het vanavond op tegen KAA Gent in een koude maar felbevochten wedstrijd. Gent nam vijf A-kernspelers mee naar de Weversstraat, terwijl Kortrijk met De Smet, Naderi, Batsula, Hoxha en Toualy aan de aftrap stond.

Matchreport

Donderdag 30 August 2018

Zaterdag 25 August 2018

Zure nederlaag in slotminuut

Vier dagen na de derby tegen Zulte-Waregem stond vrijdagavond al een nieuwe derby op het programma. Club Brugge kwam op bezoek op de KVK Jeugdacademie om onze beloften te bekampen. Bij KVK stonden onder meer Naderi en Hoxha aan de aftrap.

Matchreport

Vrijdag 24 August 2018

KVK Techniekscholen zijn terug!

Sinds 2015 zijn we met de KVK Techniekscholen aanwezig bij jou in de buurt! Via het concept van de techniekscholen bieden we jongeren vanaf U7 t.e.m. U12 extra trainingsmogelijkheden aan vanuit de KVK-visie! De doelstelling van KVK is om spelers in hun vertrouwde omgeving zich verder te laten ontwikkelen. In het seizoen 2018 – 2019 zijn we met KVK op 7 verschillende locaties actief waar er tal van diverse sessies zullen doorgaan!

Nieuws

Dinsdag 21 August 2018

Youngsters hebben revanche al beet

Er werd gisterenavond opnieuw burenduel uitgevochten. Na de verloren bekerwedstrijd op het veld van Zulte-Waregem, konden onze jonge kerels revanche nemen op eigen terrein. De buren keerden huiswaarts met een 3-0 nederlaag om de oren.

Matchreport