Laatste PO1 wedstrijd!

Nieuws

Tijdens hun laatste competitiewedstrijd wilden onze jonge Kerels nog 1 keer vlammen op het veld van KAA Gent!

KVK leed opnieuw een nipte nederlaag in een wedstrijd die het opnieuw niet hoefde te verliezen! Onze kerels slaagden er opnieuw een oerdegelijke prestatie neer te zetten!

Helaas was men ook nu net niet efficiënt genoeg, zowel op aanvallend en verdedigend vlak. KVK begon geconcentreerd aan de partij en de thuisploeg vond geen ruimte om te voetballen! KVK voetbalde vanuit deze organisatie een aantal kansen bijeen. De eerste was een voorzet-schot van Julien Daxhelet dat helaas op de lat eindigde!

Wat later kreeg ook de thuisploeg een goede kans toen er éénmaal wat te laks werd verdedigd. Dit bracht de jonge Kerels echter niet van de wijs en ze bleven doorgaan! Mohamed Amelhaf profiteerde van een mistasten in de lokale verdediging, omspeelde de doelman, maar een teruggekeerde verdediger kon de bal nog uit doel werken.

Toch ging KVK met een verdiende voorsprong rusten. Julien Daxhelet met een perfecte vrije trap waarop Joedrick Pupe goed kwam ingelopen! Acrobatisch kon hij de bal tegen de netten duwen.

In de tweede helft moest KVK vooral verdedigen maar het zou tot tweemaal toe de kans krijgen om de score verder uit te diepen! Een eerste maal toen Mohamed Amelhaf de bal kreeg na mooi samenspel tussen Medjon Hoxha en Antheny Seys. Mo kapte zijn verdediger uit en trapte perfect naar de korte hoek. De thuisdoelman had echter een ultieme beenveeg in petto om de bal nog uit doel te keren.

Een tweede moment kwam er toen Mathias Francotte aan een indrukwekkende rush begon, hij slaagde er echter niet in om de vrije medespeler voor doel te bereiken. De thuisploeg ging nu verder aandringen en KVK moest ongelukkig de aansluitingstreffer slikken.

KVK bleef verder knokken en na mooi samenspel tussen Walid Houssane en Dirk-Jan Dewaegemaker zag eerstgenoemde zijn lage schuiver net aan de verkeerde kant van de paal voorbij gaan.

KVK kreeg helaas nog het deksel op de neus toen Arne Galens een afgeweken bal niet uit doel kon houden.

Onze beloften mogen terugblikken op een prachtig seizoen waarin het vriend en vijand kon bekoren met het geleverde spel en deelname aan Play-Off 1.

Galens, Francotte, Gerniers, Pupe, Lauwrenssens (45’ Deceuninck), Ivanof M, Seys A, Daxhelet, Hoxha (78’ Couckuyt), Rushiti (56’ Dewaegemaker), Amelhaf (58’ Houssane).