KVK Zoekt verder!

Nieuws

De KV Kortrijk Jeugdacademie is een bloeiende academie en breidt steeds verder uit! Om onze spelers van en naar de trainingen te brengen zijn wij op heden nog steeds verder op zoek naar chauffeurs die de spelers op hun bestemming kunnen brengen!

Naast de huidige vacatures die zich reeds online bevinden zijn wij verder op zoek naar een aantal nieuwe medewerkers om onze werking verder te kunnen uitbreiden.

Is dit iets voor jou? Aarzel dan niet om verder inlichtingen te vragen!

Vacature Medewerker(s) Busjesvervoer KVK Jeugdwerking

De KVK Jeugdwerking voorziet voor een aantal spelers die hier nood aan hebben busjesvervoer van en naar de Academie. Zo is er tijdens de week dagelijks 1 of meerdere busjes in omloop om onze spelers van en naar de training te brengen (zowel overdag als s'avonds). Het merendeel van de ritten verloopt in Kortrijk zelf (station, Kortrijkse scholen,...).

Wil jij graag deze toppers in wording vervoeren van en naar de training en op deze manier je steentje bijdragen om onze jongens in de A-kern te krijgen? Aarzel dan niet om je hiervoor kandidaat te stellen! Afhankelijk van wat je specifieke mogelijkheden zijn zal je worden ingeschakeld overdag en/of s'avonds. Belangrijk om mee te geven: Ook wie slechts af en toe of bijvoorbeeld 1 dag per week mee kan helpen is meer dan welkom! Er is voor deze functie een vergoeding voorzien.

Interesse? Neem contact op met onderstaande:

Joseph Gert-Jan GSM: 0497/360753 E-mai: gertjan@kvk.be