KVK Trainersacademie

Trainers maken trainers beter! Met de KVK Trainersacademie willen we hot topics uit het Vlaamse jeugdvoetbal aan bod laten komen. Wat is het ruimteverhaal van KV Kortrijk? Hoe geef ik een goede techniektraining? Op welke manier kan ik differentiëren in een training? Hoe integreer ik een fysieke periodisering? Hoe leer ik mijn keeper op de juiste manier bewegen in doel? Het zijn maar enkele van de vele onderwerpen die zullen aan bod komen.​

Demo’s met jeugdspelers, trainers die zelf het veld of gaan of een theoretische sessie behoren tot de mogelijkheden, maar we streven vooral naar discussie. Een open communicatie waarbij elke trainer zijn mening kwijt kan en waar meningsverschillen tot nieuwe creatieve ideeën leiden. Kan je nu al niet wachten om mee te gaan met ons verhaal? Registreer je dan snel via kvkevolutioncenter.elftalmanager.be. Bovendien ontvang je via ons online platform gratis demotrainingen, trainingstips en nog veel meer. Waar wacht je nog op?

Naast sessies op de KVK Jeugdacademie zijn we ook graag te gast in jouw club. Interesse? Mail dan snel naar evolutioncenter@kvk.be.

Informatie omtrent de trainersclinics voor het seizoen 2016-2017 kan u terugvinden in onze infobrochure.

 

Bestanden downloaden

Trainersclinics sjabloondefinitief.pdf