KVK Techniekschool Seizoen 2016-2017

KV Kortrijk is ook aanwezig in jouw buurt! Met de KVK techniekschool zijn we sinds het seizoen 2015-2016 actief en gestart op 6 verschillende locaties.

Voor het komende seizoen 2016-2017 breiden we onze techniekschoolwerking verder uit. 

Naast de eigen Jeugdacademie waar er 2 sessies per week doorgaan (vrijdag en zondag) zijn we te gast in Kruishoutem, Oostkamp, Luingne, Kortemark, Eine, Zottegem, Ingelmunster en Avelgem. Hoewel er steeds een nauwe samenwerking is met de lokale club, zijn de KVK Techniekscholen toegankelijk voor elke gemotiveerde voetballer tussen U7 (centrum Kortrijk vanaf U6) en U12.

Doestelling van deze Techniekscholen is om de spelers langer in hun vertrouwde omgeving te laten voetballen (tijd in de auto=verloren tijd), maar toch een extra prikkel te geven onder de vorm van een extra training vanuit de KVK-visie, gegeven door KVK-trainers samen met een trainer van de lokale club.

Op elke locatie zijn we actief van september tot december (2 blokken van 6 sessies) en van eind januari tot juni (2 blokken van 8 sessies) De trainingen gaan door in zaal of op kunstgras in groepjes van maximum 8 spelers. Op die manier kunnen de trainers zich volledig focussen op de individuele ontwikkeling van de spelers.De prijs bij inschrijving voor blok A en B (6 trainingen per blok) bedraagt 60 euro per blok. Voor de trainingsblokken na nieuwjaar (2 blokken van 8 sessies) bedraagt het inschrijvingsgeld 80 euro per blok (excl. Kledijpakket; afwijkende prijzen voor centrum Kortrijk). Verdere, concrete informatie omtrent onze techniekscholen terug te vinden in de brochure.

Interesse of inschrijven?

Registreer snel op ons online platform kvkevolutioncenter.elftalmanager.be of mail naar evolutioncenter@kvk.be.

Een KVK techniekschool in jouw club? Neem snel contact op via evolutioncenter@kvk.be.

Bestanden downloaden

INFOBRIEF TECHNIEKSCHOOL DEFINITIEF.pdfKVK Techniekscholen - Lettre d'information.pdf