KVK Techniekschool

KV Kortrijk aanwezig bij jou in de buurt!

De KVK Jeugdacademie brengt graag zijn voetbalvisie naar de spelers. Om deze reden organiseren we op verschillende locaties de KVK Techniekschool, waar spelers wekelijks kunnen genieten van een extra training volgens de KVK-filosofie. De grootste doelstelling van de KVK Techniekscholen is om spelers in hun vertrouwde omgeving zich verder te laten ontwikkelen.

In het seizoen 2019 – 2020 zijn we met KVK op 7 verschillende locaties actief waar er tal van diverse sessies zullen doorgaan. Naast de eigen jeugdacademie te Kortrijk is KVK aanwezig te Rumbeke (nieuw), Roeselare, Oostkamp, Avelgem aan de Vlaamse zijde. In het Waalse gebied is KVK met zijn techniekschool te gast in Antoing en Monceau onder leiding van Antonio Delfino. Hoewel er vrijwel steeds een nauwe samenwerking is met de lokale club is iedere gemotiveerde voetballer, ongeacht bij welke club je speelt, tussen U7 en U12* welkom op één van deze locaties. (*Kortrijk van U6 tot U13)

In totaal worden per locatie 28 trainingen afgewerkt, deze zijn opgedeeld in 4 sessies. De schoolvakanties zijn telkens het begin- en eindpunt van een sessie. De specifieke trainingsdata kunt u terugvinden in onderstaande brochure.

Om de focus te kunnen leggen op kwaliteit en individuele ontwikkeling werken we in onze techniekschooltrainingen in groepen van maximaal 8 spelers, de groepen worden ingedeeld op basis van niveau. Er wordt steeds op kunstgras of indoor getraind om externe factoren uit te schakelen.

Verdere informatie over onze techniekscholen is terug te vinden in onderstaande brochure!

Indien u interesse heeft om deel te nemen aan onze techniekschool of keeperschool kunt u hier inschrijven!

Bestanden downloaden

KVK Techniekscholen NL.pdfKVK Techniekscholen FR.pdf

Startevents!

In de aanloop naar de start van de KVK Techniekscholen worden er opnieuw startevents georganiseerd! Dit zijn gratis kennismakingstrainingen voor spelertjes die de werking van KVK en zijn techniekscholen nog niet kennen. De startevents zijn de ideale gelegenheid voor iedereen om kennis te maken met de manier van werken. Om het even bij welke club je speelt, om het even of je nota bene in een club zit, iedereen met zin om te voetballen is welkom!

Meer informatie omtrent onze startevents kunt u terugvinden in onderstaande brochure!

Indien u interesse heeft om deel te nemen aan één van onze startevents, schrijf dan hier in! 

Bestanden downloaden

Startevents NL.pdfStartevents FR.pdf