Beloften delven het onderspit in doelpuntenfestival

Matchreport

Onze beloften trokken met een erg jong team richting Antwerp. Vanuit de A-kern maakte enkel Tyron Ivanof de verplaatsing mee.

Na het puntenverlies tegen Charleroi en Moeskroen waren onze beloften gebrand op een goede prestatie. Onze jonge jongens (KVK kwam met 5 spelers van geboortejaar 2000 aan de aftrap) versterkt met Tyron Ivanof keken Antwerp in de ogen. Antwerp kwam met maar liefst 8 profs aan de aftrap.

Toch was het KVK dat het best aan de wedstrijd begon: na 3 minuten stond het al 0-1. Tijl Vandenabeele zette de voorsprong op het bord. KVK toonde echter te veel respect voor The Great Old en slikte voor de rust nog 3 tegendoelpunten. Niangadou, Jaadi en Medelinskas zorgden voor de Antwerpse doelpunten. Hoewel KVK beter uit de kleedkamers kwam, viel er kort na de rust opnieuw een Antwerps doelpunt. Ofosuhene zorgde voor de 4-1. KVK was niet aangeslagen en trok in de aanval op zoek naar doelpunten. En met succes: Gerniers zorgde voor de 4-2 en niet veel later zorgde Ivanof voor de aansluitingstreffer. Verder kwamen onze youngsters echter niet. Het was uiteindelijk Jaadi die de 5-3 eindstand op het bord zette.

Voor KVK speelden Martens, Devos, Van Mol, Henne, Lauwrensens (45'Gerniers), Lanckman (55' Coppens), Maelfait, Jodts, Vandenabeele (70' Trioen) Ivanof en Prez (60' Den Doncker)