Beloften botsen op Lokeren

Matchreport

De beloften van KV Kortrijk maakten gisteren de verplaatsing naar Lokeren. Van de A-kern deden Medjon Hoxha , Lukas Van Eenoo en Bryan Verboom mee. Joedrick Pupe vierde zijn rentree na enkele weken inactiviteit. Sporting Lokeren, dat aantrad met 5 A-kern-spelers won de wedstrijd met 3-1. Volgende maandag spelen de beloften thuis tegen Eupen.

KV Kortrijk begon hevig aan de partij en was gedurende het eerste half uur de best voetballende ploeg. De Kortrijkzanen ontwikkelden een hoog baltempo, maar wisten dit niet te verzilveren in doelpunten. Medjon Hoxha kwam enkele keren dicht bij de 0-1, maar de thuisdoelman hield zijn netten keurig schoon. In de laatste vijftien minuten voor de koffiepauze kwam het ervaren Lokeren gretig opzetten, maar zonder echt gevaarlijk te zijn. Een 0-0 ruststand was het logische gevolg.

Lokeren begon snedig aan de tweede helft en dat resulteerde al snel in een vroeg doelpunt van Melens (1-0). Het antwoord van KVK liet niet lang op zich wachten: Hoxha scoorde de gelijkmaker met een knappe volley. De vreugde was echter van korte duur toen Triest op het uur Lokeren terug op voorsprong bracht na een aalvlugge counter. Lokeren speelde de wedstrijd volwassen uit en maakte zelfs nog de 3-1 toen Melens van dichtbij kon besluiten.

 

KV Kortrijk: Martens, Budde, Nalli, Pupe ('78 Desmet), Verboom, Van Eenoo, Lanckman, Jodts, Dewaegemaeker (71’ Amelhaf), Hoxha, Prez (65' Coppens).

Volgende wedstrijd: 2 oktober 2017 KV Kortrijk – Eupen

Videoverslag beloften