Alle "Nieuws" artikels

After Work Cup en KVK Jupiler Cup

Op 1 en 2 juni organiseert de KVK-jeugdacademie opnieuw zijn jaarlijkse tornooien, de After Work Cup en de KVK Jupiler Cup. Alle info over deze twee events kan je terugvinden op de jeugdwebsite van KVK onder de rubriek ‘tornooien’!

Nieuws

Jong KVK blijft ongeslagen in play-off 2

Onze youngsters namen het gisterenavond op tegen de Carolo’s uit Charleroi. Kortrijk wilde de positieve lijn doortrekken na de derbyzege tegen Zulte-Waregem en het gelijkspel op Moeskroen. Bij KVK stonden Galens, Kovacevic, Pupe, Atal, Hoxha, Ivanof en nieuwkomer Palmer-Brown van de A-kern aan de aftrap, Charleroi had Celestine en Rodes twee profs in hun rangen.

Matchreport

Derby eindigt in gelijkspel

Gisterenavond stond de derby tegen Oostende op het menu. Jong KVK had wat goed te maken na de blamage in en tegen KAA Gent. Onze kerels stonden met zeven A-kernspelers aan de aftrap, terwijl Oostende met zes profs aan de start kwam. Na een spannende wedstrijd werd het uiteindelijk 2-2. Volgende week gaan onze beloften op bezoek bij Anderlecht voor de laatste wedstrijd van de reguliere competitie.

Matchreport

Beloften winnen oefenpot tegen Mandel United

Gisterenavond stond er voor onze beloften een oefenwedstrijd op het programma. KVK gaf de beloften van Mandel United partij in een uitgeregende derby. Kortrijk trok uiteindelijk aan het langste eind en won met 3-2. Volgende week staat er opnieuw een competitiewedstrijd op het menu. De beloften maken dan de verplaatsing naar Gent.

Nieuws

Wedstrijden komend weekend

Komende zaterdag speelt onze U19 een vriendschappelijke wedstrijd op het veld van het Nederlandse AZ Alkmaar. Voor de onderbouw staan confrontaties met AA Gent op het programma. De midden- en bovenbouw speelt tegen Lierse. De wedstrijden die bij de U17 en U19 stonden ingepland tegen Lierse worden afgewerkt na nieuwjaar.

Nieuws