Alle "KVK-TV" artikels

Techniekschool Ingelmunster zoekt...

Via het KVK Evolution Center organiseert de KVK Jeugdacademie wekelijks trainingen voor gemotiveerde voetballers van regionale clubs op 8 locaties. De trainingen komen bovenop de clubtraining en zijn toegankelijk voor spelers van elke club. In het kader van de verdere uitbouw van onze techniekschool te INGELMUNSTER zijn we op zoek naar een gemotiveerde trainer die de visie van de KVK Jeugdacademie mee wil uitdragen.

Nieuws

Beker Van Belgiƫ U-21

De beker van Belgiƫ voor U-21 leeftijd gaat vanavond van start voor onze jongens. KVK neemt het zoals de vorige jaren opnieuw op tegen Zulte-Waregem en Antwerp, Lierse is de derde tegenstander. Vanavond trappen onze jongens af tegen hun leeftijdsgenoten van Lierse! Het schema voor de bekercampagne: 15 augustus: Lierse - KVK 5 september: KV Kortrijk - Zulte-Waregem 12 oktober: KV Kortrijk - Royal Antwerp FC De selectie voor de wedstrijd van vanavond ziet eruit als volgt: Seys M, Dos Santos, Deceuninck, Couckuyt, Pupe, Seys A, Ivanof M, Gantois, Houssane, Ivanof T, Lingier, Rushiti, Amelhaf, Daxhelet, Debue, Gjoka, Hoxha, Kaluanga

Nieuws

Seizoen 2016-2017

Naar aanleiding van het nieuwe seizoen 2016-2017 dat terug voor de deur staat mochten wij de kalender voor onze jeugdteams ontvangen! Onze Beloften starten op 8 augustus met hun eerste partij op Racing Genk. Daar waar onze jongste spelertjes (U-9, U-10, U-11, U-12) tijdens het weekend van 20 en 21 augustus tegen Club Brugge aan de bak mogen. Teams U-13 tot en met U-19 starten op 20 augustus tegen Westerlo. We kijken al terug ten volle uit naar de start van het nieuwe seizoen!

Nieuws