After Work Cup en KVK Jupiler Cup

Nieuws

Op 1 en 2 juni organiseert de KVK-jeugdacademie opnieuw zijn jaarlijkse tornooien, de After Work Cup en de KVK Jupiler Cup. Alle info over deze twee events kan je terugvinden op de jeugdwebsite van KVK onder de rubriek ‘tornooien’!

After Work Cup

Heerlijk weer, een leuk team, een potje voetballen, gezellig samen genieten van de BBQ en een dik feestje achteraf. Wat wil je nog meer? De perfecte teambuilding om je collega’s op een andere manier te leren kennen. Misschien heeft uw directeur wel een gouden linker of kan de receptioniste verrassend goed tegen een balletje trappen. Beleef het allemaal op de After Work Cup van KV Kortrijk!

Op vrijdag 1 juni 2018 organiseert KVK voor de zesde maal haar jaarlijks bedrijventoernooi. De KVK After Work Cup staat garant voor een avond met lekker eten, gezellige sfeer en een leuke inzet van het weekend onder de collega’s! Het kunstgras van de KVK Jeugdacademie is de uitgelezen plaats om jouw bedrijfsteam te laten schitteren! Zowel mannen- als vrouwenteams nemen het in een aparte competitie tegen elkaar op en strijden om de felbegeerde prijzen. Wie neemt deze mee als aandenken en geeft de trofee een mooi plekje in zijn/haar bedrijf?

KVK Jupiler Cup

De derde editie van de KVK Jupiler Cup belooft een onvergetelijke dag te worden waarin je zal worden ondergedompeld in een sfeervolle voetbalambiance. Voetbal, gezelligheid, sportiviteit en respect krijgen de aandacht. De KVK Jupiler Cup staat voor een dag vol voetbalplezier. Dit is de ideale kans om je talent te tonen en je team naar de overwinning te trappen.

Op zaterdag 2 juni zullen de teams op het kunstgras van de KVK Jeugdacademie strijden om de felbegeerde prijzen. De wedstrijden duren telkens 15 minuten en worden gespeeld op kleine veldjes met duiveltjesdoelen. De teams moeten uit min. 5 tot max. 10 spelers bestaan waaronder één keeper. De wedstrijden worden in 5v5-format gespeeld. Het tornooi vangt aan omstreeks 9 uur en de finale is voorzien rond 18:30.