After Work Cup en Jupiler Cup

Nieuws

Tijdens de maand juni komen de After Work Cup en de Jupiler Cup er terug aan! Alle details hierover kan je terugvinden op de jeugsite onder de rubriek 'tornooien'!

KVK After Work Cup

Het kunstgras van de KVK Jeugdacademie is de uitgelezen plaats om jouw bedrijfsploeg te laten schitteren!

32 mannenploegen en 12 vrouwenploegen nemen het op tegen elkaar en strijden om de felbegeerde beker. Wie neemt deze mee als aandenken en geeft de trofee een mooi plekje in zijn/haar bedrijf?

De aftrap van dit tornooi vindt plaats om 18u30. Wees zeker 30 min voor aanvang van jouw eerste wedstrijd aanwezig op de Jeugdacademie. De wedstrijden duren telkens 10 minuten en worden gespeeld op 1/5 van een voetbalveld in duiveldoelen. De teams bestaan uit minimaal 5 tot maximaal 10 spelers, waarvan één keeper.

KVK Jupiler Cup

De nieuwe editie van KVK Jupiler Cup belooft een onvergetelijke dag te worden in een sfeervolle voetbalambiance. Voetbal, gezelligheid, sportiviteit en respect krijgen de aandacht.

De KVK Jupiler Cup staat voor een dag vol voetbalplezier. Het is de ideale kans om je talent te tonen en je team naar de overwinning te trappen!

64 mannelijke en 16 vrouwelijke recreatieve teams strijden op het kunstgras van de KVK Jeugdacademie om de beker. De wedstrijden duren telkens 15 minuten en worden gespeeld op 1/5 van een voetbalveld in duiveldoelen. De teams mogen uit minimaal vijf tot maximaal tien spelers bestaan, waaronder één keeper. Er wordt telkens 5 vs 5 gespeeld. Het tornooi vangt aan omstreeks 9 uur en de finale is voorzien om 18 uur.